Сервиз и ремонт на климатици

Услугата „Ремонт и диагностика на климатик“ е една от най-важните услуги, от които може да се възползвате. Навременната диагностика ще Ви спести скъпоструващи ремонти, но дори да не сте запознати със състоянието на Вашият климатик, ние можем да предложим професионални решения в оптимален срок и на добри цени. Диагностиката/ремонтът на климатик е цялостна ревизия на действието й в двата основни режима – отопление/охлаждане. За да можем да предложим качествена услуга – ремонт и диагностика на климатик, ние сме заложили на висококвалифицираните ни служители. Екипът на „БО КЛИМА“ ЕООД извършва пълна диагностика на климатик, която включва:
  • диагностициране на електрониката – евентуални изгорели компоненти, всички кабелни връзки и необходими замервания;
  • преглед на подвижните части – турбина, перка и стъпкови мотори за движение на клапите на вътршното тяло;
  • проверка на количеството хладилен агент – фреон;
  • инспектиране на хладилната система – кранове, гайки и евентуален пропуск, ако такъв се е появил.
След откриването на повреда (грешки) във Вашия климатик, ние изготвяме подробна оферта за ремонт, в която описвамевсичко необходимо за отстраняването на дефектите. Ние искаме и ще Ви научим как да се грижите и управлявате правилно Вашия климатик!

Възползвайте се от безплатната ни диагностика на климатична система или климатик до края на месец май! За повече информация, моля да се свържете с нас чрез посочения телефон или попълнете секцията контакти.

или Изпратете запитване.