Безплатен оглед

Фирма „БО КЛИМА“ ЕООД предоставя на своите клиенти консултация от нашите професионални мобилни екипи или търговци. Огледът и разглеждането за правилното позициониране на климатик се извършва чрез предварителна заявка в удобно за клиента време и е напълно безплатен. Най-важните характеристики, които могат да се изяснят при изготвянето на един индивидуален оглед са:
  • квадратурата на помещението и правилната мощност на климатика за него;
  • мястото е със сложна форма и има елементи, които биха възпрепятствали въздушната струя на климатика;
  • Помещението няма пряк достъп за изнасяне на външното тяло на климатика или монтажът е на недостъпно място и налага наемането на специализиран транспорт – автовишка (това би оскъпило и отложило монтажа във времето);
  • Изготвяне на индивидуална оферта за по-големи помещения, за да можем най-добре да преценим броя и мощността на климатиците за определеното помещение.
При един безплатен оглед на място, ние от „БО КЛИМА“ ЕООД можем да преценим и други важни фактори като: изложение, местоположение, топлоизолация, остъкление и други.

За повече информация или допълнителни запитвания, моля направете своята заявка на посочения телефон или попълнете секцията контакти. Благодарим за отделеното внимание, „БО КЛИМА“ ЕООД!

или Изпратете запитване.